Fiscale aspecten zzp-ers

AdenFi kan je veel tijd besparen, zeker als je het niet leuk vindt. De tijd die je verdoet met je administratie kun je beter besteden aan werk voor je klanten.
En de belangrijkste reden, het bespaart geld, door bijvoorbeeld minder belasting te betalen als je goed geadviseerd wordt over aftrekposten etc.

Werken als ondernemer heeft als voordeel dat je gebruik mag maken van fiscale aftrekposten, zoals de starters- en zelfstandigenaftrek en investeringsaftrek. Met die aftrekposten kun je je belastbaar inkomen verlagen en hoef je dus minder belasting te betalen. Aan het gebruik van aftrekposten zijn echter voorwaarden verbonden die AdenFi duidelijk voor u in de gaten houdt en u hierin volledig ondersteunt.

De aangifte van de BTW is nog wel te doen voor de meeste ZZP'ers en freelancers. AdenFi kan deze ook uitvoeren waardoor er meer tijd overblijft. Wanneer het echter aankomt op de jaarlijkse Aangifte Inkomstenbelasting, oftewel de Jaaropgaaf, wordt het ingewikkelder. De belastingwetten veranderen regelmatig, waardoor je bijvoorbeeld het risico loopt dat je aftrekmogelijkheden over het hoofd ziet.

Grasbeemd 24
9403ME Assen
(0592) 78 89 35
06 49 74 58 61
mail@adenfi.nl